Projecten

Img

TheMusthaves

Een volledig e-commerce systeem waarmee online kleding wordt verkocht. Gemaakt in Laravel met functionaliteit voor meerdere talen en meerdere betaalserviceproviders. Vele functies zijn hierin verwerkt en het is gekoppeld aan een ook volledig op maat gemaakt back-end systeem.

https://www.themusthaves.nl

Img

Zwaluw Comfortsanitair

Een website gericht op veilig douchen in een dag, welke is gebouwd in Laravel. Een zeer succesvolle website in het genereren van leads.

https://veiligdouchen.nl

Img

Comma Vastgoed

CommaVastgoed is een Codeigniter website die alle informatie geeft omtrent de beschikbare panden met afbeeldingen en locaties van elk object dat online staat.

http://commavastgoed.nl

Img

Tofliving

Tofliving is een Laravel website die een overzicht geeft van hun volledige aanbod in luxe meubilair.

https://tofliving.nl

Img

Andme

AndMe is een app die je helpt eenvoudig een verbinding met je telefoon te kunnen maken. De app is beschikbaar voor iOS en maakt het makkelijk contacten, notities en profielfoto's te bewaren en veel meer.

Img

Sjors

Sjors is een informatieve Wordpress website. Een website met allerlei pagina's zoals Over Ons en Contact en de mogelijkheid om online verzoeken in te dienen.

https://sjors.co

Img

VIE

 

Viepeople is een CodeIgniter website die informatie biedt over een HR onderneming. Je kunt online een contactverzoek indienen voor meer informatie over:

https://viepeople.com

Img

Zwaluw App

De Zwaluw app is gebouwd met hybride technologie waardoor het voor zowel Android als iOS beschikbaar is voor buitendienstpersoneel.

Img

Dutch Players

Dutchplayers is een e-commerce website gemaakt met Laravel met als doel het online verkopen van schilderijen. Bekijk honderden schilderijen online, voeg ze aan de winkelwagen toe en maak snel en eenvoudig een betaling.

Img

Musthave App

De app van TheMusthaves is een native app die in zowel Android als iOS beschikbaar is. Bestellingen zijn eenvoudig te plaatsen, je kunt een account aanmaken en je favoriete items opslaan.

Img

Eliteliving

Eliteliving is een e-commerce website met een groot aanbod aan luxe meubilair, gemaakt om eenvoudig items te kunnen vergelijken en snel een bestelling te kunnen plaatsen.

Img

Royal Vantis

Dit is een Wordpress website waarmee bezoekers meer informatie kunnen aanvragen en contact (waaronder via chat) op kunnen nemen omtrent persoonlijke beveiliging.

Img

Bataviaboxsprings

Bataviaboxsprings is een informatieve websites omtrent op maat gemaakte hoog-laag boxsprings. Je kunt ook een brochure aanvragen en de locatie van de showroom bepalen:

https://bataviaboxsprings.nl

Neem contact op

0

Voltooide Projecten

0

Tevreden Klanten

0

Positieve Reviews

0

Volgers

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Codenser Networks
virtuele tour
Image