Over ons

Onze Geschiedenis

Bij Codenser Networks helpen we mensen met de digitale ontwikkelingen en op het internet, aangezien wij geloven dat het internet mogelijkheden biedt voor elke bedrijfstak en voor grote en kleine bedrijven. Wij zijn gedreven en experts in het leveren van softwareoplossingen voor de uitdaging van jouw bedrijf. Wij doen dit door ons bezig te houden met het ontwerp en de ontwikkeling van websites, mobiele apps, custom software and onze ervaring met het internet-of-things. Wij volgens de agile methode om cliënten te helpen controle over hun eigen project te krijgen en om deadlines te halen.

Codenser Networks is onderdeel van meerdere ondernemingen met hun eigen websites en internet gerelateerde ondernemingen.

Image
Image

Ons scala aan diensten

Bij Codenser hebben we ook ervaring met digitale marketing en zoekmachineoptimalisatie waarmee onze cliënten hun online aanwezigheid kunnen vergroten en meer verkeer kunnen genereren. Dankzij onze marketing professionals creëren we strategieën voor onze cliënten om hun doelgroep te bereiken en hun merk te promoten. Dit doen wij door social media, e-mail campagnes, advertentiebeheer en meer.

Neem contact op

0

Voltooide Projecten

0

Tevreden Klanten

0

Positieve Reviews

0

Volgers

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Codenser Networks
virtuele tour
Image