Oprichters

Image

Partner bij Codenser Networks, Sebastiaan werkt er al 7 jaar, beginnend met de ontwikkeling van websites en het werken met software, en later de ontwikkeling van mobiele applicaties en backend-systemen. Door zijn specialisatie in zoekmachinemarketing- en optimalisatie, sociale media optimalisatie en marketingstrategie is hij uitstekend in zijn werk. Nadat hij een grotere rol in Codenser Networks heeft opgenomen, beheert Sebastiaan een stuk meer van het bedrijf, inclusief het aannemen van mensen, het zorgen voor hun salaris, en andere managementverantwoordelijkheden. De prognose van Codenser Networks voor de laatste paar jaar is interessant, en hij wil graag de naam van het bedrijf vestigen en ziet het nog verder gaan. Sinds ze geen ontwikkelaars meer outsourcen en nu hun eigen hebben aangenomen, concentreert Sebastiaan meer op zijn eigen projecten omdat ze nu de vrijheid hebben om dat te doen. Verantwoordelijkheid nemen en het bedrijf verder brengen om de structuur van het bedrijf in de toekomst uit te breiden zijn topprioriteiten voor hem.

Onze directeur van Codenser Networks, Darshana, heeft genoeg ervaring in het gebied van het ontwikkelen van gaming/applicaties voor mobiele apparaten, Smart-TVs, Kiosks, Big Data en Banking Channels. Met haar diepe kennis van zakendoen en technische en functionele expertise van voorgestelde oplossingen, bouwt ze sterke werkrelaties met prospecten, klanten, partners, salesteams en leveringsbedrijven.

Met een MBA van IGNOU, en ervaring als directeur van Devlon InfoTech in de IT-serviceindustrie, is ze extreem gefocust op het plannen en managen van projecten op grote schaal. Als businessanalyst waren haar primaire verantwoordelijkheden in het verleden verzameling en elicitatie, gap-analyse, change management, het testen en steunen van de implementatie van business transformatie en automatie in de financiële dienstenindustrie. Haar hoofdverantwoordelijkheden waren requirement workshops voeren, zakelijke en functionele requirement specificaties ontwikkelen, testplannen maken, kansenbeoordelingen maken, As-Is & To-Be modelling en oplossingsbeoordeling en validatie. Aanpasbaar en doelgeoriënteerd zijn in haar aanpak zorgt ervoor dat haar team gemotiveerd blijft en effectief veranderingen en onvoorziene problemen behandelt.

Image

Neem contact op

0

Voltooide Projecten

0

Tevreden Klanten

0

Positieve Reviews

0

Volgers

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Codenser Networks
virtuele tour
Image